Waar een wil is, is een weg....
zodra je die stap neemt wordt de weg helder...

Abonnementen

Julia biedt dynamische groepslessen, makkelijk simpel en super om af te vallen en strakker te worden! Wil je een kort abonnement? Dat kan ook bij Julia, vraag gerust naar de mogelijkheden!

 Mama Fit 

terug in shape, 12 weken programma

58,- p/m

en vervolg abonnement naar keuze

Kort traject 

Sporten uitproberen, & sporten ná zwangerschap

2-5 kilo afslanken

Weekmenu's


Vraag pakket aan

MEEST GEKOZEN

 Startpakket Fit & Slank 

vanaf 5 kilo en meer

éérste 3 maanden

 all in

88,- p/m

en vervolg 3, 6 of 9 maanden abonnement naar keuze

Extra begeleiding als jij dit nodig hebt

Extra begeleiding van Julia. Via de app vragen stellen over je dieet, hulp als je vastloopt. Hulp en tips bij je persoonlijke situatie

Inclusief Julia's e-boek met 12 weekmenu's en boodschappenlijstjes


Vraag pakket aan

 Weeg & Beweeg 

6 maanden


48,- p/m

BBB Circuit in the Circle

Veilig en vertrouwd sporten voor dames

Inclusief weegbegeleiding

Weekmenu's 


Vraag pakket aan

 Weeg & Beweeg 

12 maanden


40,- p/m

BBB Circuit in the Circle

Veilig en vertrouwd sporten voor dames

Inclusief weegbegeleiding

Weekmenu's 


Vraag pakket aan


Persoonlijk traject bij Julia

Voor de mensen die wat meer willen bied ik een lifetyle traject aan in de vorm van meer persoonlijke begeleiding via de app, via beeldbellen, via bellen, of op afspraak, naast de groepslessen.  Bij het weeg- en beweegabonnement ligt het accent op bewegen & wegen zonder extra ondersteuning. 


Persoonlijke begeleiding van Julia 

Je bent natuurlijk helemaal vrij om alleen te komen sporten. Máár als je net begint óf als je moeite hebt om je nieuwe levensstijl vol te houden én óf moeite hebt met je voeding is extra begeleiding van Julia goud waard. Julia weet als geen ander hoe moeilijk het is om je voedingswijze vol te houden en hoe makkelijk een eetbui op de loer ligt, zeker als het even niet meezit. Door alleen al te praten en gehoord te worden kan het helpen om door te zetten. Thuis erover praten kan ook wel maar je partner heeft misschien niet het geduld en het begrip om te luisteren. Als je het moeilijk hebt of je hebt meer hulp nodig bij het ontwikkelen van je eigen voedingsstijl in combinatie met je gezin en je werk wordt je geholpen door Julia. Dit kan via beeldbellen, via appjes als je bijvoorbeeld aan het winkelen bent en je weet niet welk product je moet kopen of op afspraak bij Julia thuis om even meer hulp te krijgen bij het volgen en ontdekken van je nieuwe levensstijl.  Tijdens het praten en brainstormen kom je al op ideeën uit hoe je de dingen anders kunt aanpakken en vind je hernieuwde energie om dóór te zetten!


Alléén weegbegeleiding kan óók!

Is het sporten jou een stap te ver? Wil je  alleen werken aan je dieetvalkuilen? Wil je graag persoonlijke voedingstips, tips voor structuur, tips voor koolhydraatarm eten, tips voor vegetarisch eten, tips bij maagzuur, tips bij Diabetes Type 2, tips bij hypoglycaemie, tips voor conditie en lifestyleadviezen?

Dat kan bij mij thuis. Op mijn thuispraktijk adres bied ik persoonlijke consulten aan op maat. Hierbij zit inbegrepen een voedings APK check  met voedingsadvies gericht op een andere kijk op jouw methode van eten, wat bij jou en je levensstijl past; een training emotie-eten/uit je dieetvalkuilen waarbij we jouw dieetvalkuilen onder de loep gaan nemen en praktische handvaten gaan toepassen om met je valkuilen beter te leren omgaan. Ik help je om een andere kijk op je omgang met eten te creëren. Je kunt opnieuw leren eten zonder honger, zonder frustraties en tóch afvallen. Het is écht mogelijk! Als ik het kan, kun jij het ook!

Adres thuispraktijk Julia:   Taanwijk 16, 9281 SC Harkema


Algemene voorwaarden lidmaatschap

Alle beweegpakketten zijn inclusief het volgende. Op jaarbasis worden de contributies in plaats van 13 keer (per 4 weken) 12 keer geïncasseerd. Julia is vier weken per jaar gesloten. Twee weken tijdens de zomervakantie en twee weken tijdens de jaarwisseling. Julia heeft altijd jouw gezondheid op de eerste plaats. Daarom kan besloten worden tijdens hittegolven en andere calamiteiten om de lessen niet door te laten gaan. 

De figuurcorrectie circuits mag je onbeperkt volgen en is inclusief buikspieroefeningen, krachtoefeningen (pump) Callanetics oefeningen en af en toe een aerobics workout en een step workout. Een afwisselende workout, makkelijk te volgen makkelijk te doen voor iedereen, zelfs als je nooit gesport hebt!

Opzeggingen graag (alleen) schriftelijk verzenden naar Tineke Rodenboog, Bolster 6, 9281 KK Harkema. Na de abonnementsperiode zijn alle abonnementen per kalendermaand opzegbaar. Alle trajecten lopen dus automatisch door tot schriftelijke opzegging. 

Contactgegevens

Bolster 6
9281 KK  HARKEMA

Tel: 06-52 34 33 47
E-mail:
Volg ons:

 
Button