Waar een wil is, is een weg....zodra je die stap neemt wordt de weg helder...

Figuurcorrectie abonnementen3 maanden

98,- p/m


2x per week

Vacustep en Better Belly


Weekmenu's en weegcontrole

Groepslessen en krachttraining

Coaching en mindset

MEEST GEKOZEN

6 maanden

78,- p/m


2x per week

Vacustep en Better Belly


Weekmenu's en weegcontrole

Groepslessen en krachttraining

Coaching en mindset


12 maanden

58,- p/m


2x per week

Vacustep en Better Belly


Weekmenu's en weegcontrole

Groepslessen en krachttraining

Coaching en mindset

Basispakket Julia

Wil je alleen de groepslessen en de fitness volgen, zonder Vacustep en/ of Better Belly?

Dat kan voor 40,00 p/maand (jaartraject) (inclusief wegen & weekmenu's). Is een jaar voor jou teveel? Dan kun je bij een lidmaatschap van 48,00 per maand maandelijks opzeggen.

 

Het bewegen, het begin....

Daar sta je dan, ín de sportschool…. en wat nú? Je ziet veel mensen om je heen, er is weinig begeleiding, je hebt een standaard schema in je handen. Het droombeeld dat je had van de nieuwe jij, met jouw ideale figuur voor ogen, zie je bijna moedeloos verdwijnen….

Waar moet ik beginnen?  Wat als mijn favoriete toestel bezet is? Wat als ik te moe ben om te gaan trainen? Wat als mijn bank erg prettig zit? Wat als het afvallen niet lukt? Wat als het druk is en mensen mij bekijken? Wat als, wat als? Allemaal piekergedachtes in je hoofd die jou al beginnen te saboteren terwijl je nog niet eens bent begonnen met je goede voornemens naar een slanker lichaam.

Hier kan ik jou mee helpen omdat ik als geen ander weet welke negatieve overtuigingen jou kunnen beperken bij het afvallen. Ik snap ook heel goed dat je mooi af wilt vallen in plaats van alleen maar vermageren. Dat, als je een appel figuur hebt of een peer figuur hebt,  juist daar méér aandacht aan besteed moet worden. Ik snap ook dat je een sparring maatje nodig hebt, iemand die jou echt begrijpt en weet hoe moeilijk het is om mooi af te vallen en slank te blijven. Ik kan je helpen doelgericht te werken aan je figuur én je mindset.  Jouw training en je dieet worden door mij voorbereid en verzorgd. Je hoeft je nergens meer druk over te maken. Het enige wat je hoeft te doen is verschijnen op je afspraak zodat ik jou de goede duw in je rug kan geven en wij samen kunnen werken aan je nieuwe figuur!

En wat doe je dan? 

Wij maken samen 2 keer per week een afspraak in de agenda. Wij plannen je in voor een uur training per keer. Samen gaan we bekijken wat voor jouw figuur handig is. Dat kan zijn Better Belly en of Vacustep met krachttraining of een leuke groepsles erbij. Maak je niet ongerust over hoe je moet kiezen. Team Julia maakt een trainingspakket voor jou en helpt je te kiezen, dat hoef je niet alleen te doen!

Hoe train je?

Je traint in de afslankstudio, altijd in kleine groepjes, altijd mét lotgenoten, altijd mét begeleiding.

 

.