Waar een wil is, is een weg....
zodra je die stap neemt wordt de weg helder...

Weeg- en beweegabonnement
~Weeg & Beweeg~


6 maanden

48,- p/m

Circuit in the Circle

&

Vrije training

Weekmenu's en weegcontrole

Begeleiding via de speciale voedingsapp

Vraag pakket aan

 Weeg & Beweeg 

12 maanden

40,- p/m

Circuit in the Circle

&

Vrije training

Weekmenu's en weegcontrole

Begeleiding via de speciale voedingsapp

Vraag pakket aan


~Personal Coaching praktijkadres Julia~

Taanwijk 16, Harkema

Slanktraject van 6 afspraken

199,- 


Welk dieettype ben jij?

Welke voeding past het beste bij jou?

Welke dieetvalkuilen heb jij en hoe daar mee om te gaan?


Weekmenu's en weegcontrole

Begeleiding via de speciale voedingsapp

Vraag pakket aan

Personal Training met Julia op de 

bolster 6, Harkema

Op afspraak 

€ 49,95,- p/uur

Samen met Julia

leer je sporten op je 

eigen tempo

één keer per week wegen 

Weekmenu's en weegcontrole

Begeleiding via de speciale voedingsapp

Vraag pakket aanAlleen wegen?

Is het sporten jou een stap te ver? Gebruik dan het abonnement om alleen te komen wegen tijdens de Weeg in iedere ochtend van 10.00-11.00 en iedere avond van 20.00-21.00.  Je komt dan niet sporten maar alleen voor de adviezen en het wegen. 

Persoonlijk traject bij Julia

Wil je echt alleen werken aan je dieetvalkuilen? Dat kan bij mij thuis. Op mijn thuispraktijk adres (taanwijk 16, Harkema) bied ik persoonlijke consulten aan op maat. Hierbij zit inbegrepen een voedings APK check  met voedingsadvies gericht op een andere kijk op jouw methode van eten, wat bij jou en je levensstijl past; een training emotie-eten/uit je dieetvalkuilen waarbij we jouw dieetvalkuilen onder de loep gaan nemen en praktische handvaten gaan toepassen om met je valkuilen beter te leren omgaan. Ik help je om een andere kijk op je omgang met eten te creëeren. Je kunt opnieuw leren eten zonder honger, zonder frustraties en tóch afvallen. Het is écht mogelijk! Als ik het kan, kun jij het ook!

Thuispraktijk Julia aan de Taanwijk 16 Harkema


Hoe ziet het sporten eruit?

Daar sta je dan, ín de sportschool…. en wat nú? Je ziet veel mensen om je heen, er is weinig begeleiding, je hebt een standaard schema in je handen. Het droombeeld dat je had van de nieuwe jij, met jouw ideale figuur voor ogen, zie je bijna moedeloos verdwijnen….

Waar moet ik beginnen?  Wat als mijn favoriete toestel bezet is? Wat als ik te moe ben om te gaan trainen? Wat als mijn bank erg prettig zit? Wat als het afvallen niet lukt? Wat als het druk is en mensen mij bekijken? Wat als, wat als? Allemaal piekergedachtes in je hoofd die jou al beginnen te saboteren terwijl je nog niet eens bent begonnen met je goede voornemens naar een slanker lichaam.

Hier kan ik jou mee helpen omdat ik als geen ander weet welke negatieve overtuigingen jou kunnen beperken bij het afvallen. Ik snap ook heel goed dat je mooi af wilt vallen in plaats van alleen maar vermageren. Dat, als je een appel figuur hebt of een peer figuur hebt,  juist daar méér aandacht aan besteed moet worden. Ik snap ook dat je een sparring maatje nodig hebt, iemand die jou echt begrijpt en weet hoe moeilijk het is om mooi af te vallen en slank te blijven. Ik kan je helpen doelgericht te werken aan je figuur én je mindset.  Jouw training en je dieet worden door mij voorbereid en verzorgd. Je hoeft je nergens meer druk over te maken. Het enige wat je hoeft te doen is verschijnen op je afspraak zodat ik jou de goede duw in je rug kan geven en wij samen kunnen werken aan je nieuwe figuur!

En wat doe je dan? 

Iedere ochtend en avond is er een trainingsuur waarbij je in een groepje dames traint in een total body/figuurcorrectie circuit traint. Je hoeft je niet ongerust te maken of je de oefeningen wel kunt uitvoeren want het zijn makkelijke oefeningen die iedereen kan. Geen ingewikkelde choreografiën, geen apparaten die je moet instellen, geen danswedstijden, geen mooie pakjes. Je hoeft je niet te schamen voor je figuur want er zijn allemaal dames die voor hetzelfde doel komen en allemaal hier en daar wat overgewicht hebben of gewoon slanker en fitter willen blijven. Je hoeft je niet bekeken te voelen want je traint niet met mannen, alleen met dames die willen werken aan zichzelf. En als de tijdstippen je niet helemaal uitkomen....het is geen probleem als je wat later in het circuit invoegt, 5 minuten, 10 minuten of een half uur later, dat maakt niet uit. Als je het zelf geen probleem vindt om iets korter te trainen vinden wij dat ook geen probleem. Dus laat de tijdstippen geen heet hangijzer voor jou zijn om níet te starten. Want er is altijd wel een reden om niet te starten, maar geen reden om nooit te starten. 

Hoe train je?

Je traint in de afslankstudio in een uitgezet circuit, altijd in kleine groepjes, altijd mét lotgenoten, altijd mét begeleiding.

Ná de training; het motivatie-uurtje

Je bent natuurlijk helemaal vrij om na je trainingsuur naar huis te gaan en lekker te genieten van je vrije avond. Máár als je net begint óf als je moeite hebt om je nieuwe levensstijl vol te houden én óf moeite hebt met je voeding is een motivatie uurtje goud waard. Julia weet als geen ander hoe moeilijk het is om je voedingswijze vol te houden en hoe makkelijk een eetbui op de loer ligt, zeker als het even niet meezit. Door alleen al te praten en gehoord te worden kan het helpen om door te zetten. Thuis erover praten kan ook wel maar je partner heeft misschien niet het geduld en het begrip om te luisteren. Bij Julia is er onuitputtelijk begrip en geduld, dit geeft je moed, dáárom is het zo belangrijk om te praten. Tijdens het praten kom je al op ideëen uit hoe je de dingen anders kunt aanpakken en vind je hernieuwde energie om dóór te zetten!


Algemene voorwaarden lidmaatschap

Alle beweegpakketten zijn inclusief het volgende. Op jaarbasis worden de contributies in plaats van 13 keer (per 4 weken) 12 keer geïncasseerd. Julia is vier weken per jaar gesloten. Twee weken tijdens de zomervakantie en twee weken tijdens de jaarwisseling. Julia heeft altijd jouw gezondheid op de eerste plaats. Daarom kan besloten worden tijdens hittegolven en andere calamiteiten om de lessen niet door te laten gaan. 

De figuurcorrectie circuits mag je onbeperkt volgen en is inclusief buikspieroefeningen, krachtoefeningen (pump) Callanetics oefeningen en af en toe een aerobics workout en een step workout. Een afwisselende workout, makkelijk te volgen makkelijk te doen voor iedereen, zelfs als je nooit gesport hebt!

Opzeggingen graag (alleen) schriftelijk verzenden naar Tineke Rodenboog, Bolster 6, 9281 KK Harkema. Na de abonnementsperiode zijn alle abonnementen per kalendermaand opzegbaar. Alle trajecten lopen dus automatisch door tot schriftelijke opzegging. 
Contactgegevens

Bolster 6
9281 KK  HARKEMA

Tel: 06-52 34 33 47
E-mail:
Volg ons:

 
Button