Zodra jouw figuur tevoorschijn komt ga jij sporten leuk vinden!

Ja ik weet het, je hebt een bloedhekel aan sporten. Zo heb ik ook een hekel aan tandenpoetsen en vooral flossen, pfff, wat een gedoe! Maar toch, ik wil wel een mooi gebit, dus ik zal er wat aan moeten doen anders vallen mijn tanden uit! Zo gaat dit ook op voor sporten en dan vooral krachttraining. Naarmate we ouder worden verliest de huid haar elasticiteit en gaat meer rimpelen en eerder hangen. De spiermassa vermindert en dat kun je zien als je ouder wordt. Geen smeersel helpt daartegen, alleen krachttraining helpt! Als je wat jonger bent sta je daar niet zo bij stil. Juist dan levert proactief bezig zijn je heel veel op! Je veroudert vitaler en mooier! Bovendien hebben we vaak een verkeerd beeld bij slanker (willen) zijn. Strakker worden en zijn is het nieuwe vitaliteitsbeeld, dé nieuwe uitstraling! De nieuwe uitstraling is zelfacceptatie en je best doen er zo goed mogelijk uit te zien. Daar moet je in investeren. Investeren in jezelf!  

We trainen in een circuit vorm en wisselen af met diverse oefeningen. Vrouwen vinden samen in een groep met gelijkgestemden trainen het leukst. Natuurlijk is er altijd de drempel de eerste keer. Kán ik het wel, pas ik er wel bij, wat als ik het fout doe en kom ik wel goed over zijn altijd de eerste drempels en gedachten waar je mee moet dealen als je aan iets nieuws begint. Maar laat dit je er niet van weerhouden om naar de slankere en fittere jij toe te stappen. Je bent niet de enige die het eng vindt om uit je comfortzone te stappen. Nee iedere vrouw vindt het een hele stap om te werken aan haar figuur in een openbare ruimte.  Je voelt je kwetsbaar en onzeker omdat je graag fitter wilt worden met het liefst een maatje kleiner. Nou welkom bij Julia want dat is waar iedereen bij Julia naar streeft!

Bewegingsprogramma Circuit in the Circle 60 minutenOok al kom je wat later binnen, je kunt altijd deelnemen aan het circuit!!

Maandag t/m Vrijdag

ochtenden

09.00-10.00             Circuit in the Circle met BBB oefeningen, basis steps en aerobics

10.00-11.00               Weeg in;  wegen en tips vragen over je voeding en volhouden van je levensstijl

avonden (behalve vrijdagavond)

19.00-20.00             Circuit in the Circle met BBB oefeningen pump/krachtoefeningen, steps en aerobics

20.00-21.00             Weeg in;  wegen en tips vragen over je voeding en volhouden van je levensstijl


Dinsdagavond                                  Yin Yoga met Geke van 19.45-20.30

Woensdagavond                              spinning met Dineke van 20.00-21.00

Vrijdagavond                                     Bootcamp/HITT training van 18.00 - 18.45  & 19.00-20.00 Spinning met Ronald


 Vrijdagavond circuit en afslankstudio gesloten                       Weekend gesloten


Je kunt ook je eigen Circuit in the Circle op de lamp volgen dan duurt je training maar 30 minuten!

Vrije training 's morgens van 08.00-11.00

Vrije training 's avonds van 18.00-21.00 

 

 

Contactgegevens

Bolster 6
9281 KK  HARKEMA

Tel: 06-52 34 33 47
E-mail:
Volg ons:

 
Button