Zodra jouw figuur tevoorschijn komt ga jij sporten leuk vinden!

Ja ik weet het, je hebt een bloedhekel aan sporten. Zo heb ik ook een hekel aan tandenpoetsen en vooral flossen, pfff, wat een gedoe! Maar toch, ik wil wel een mooi gebit, dus ik zal er wat aan moeten doen anders vallen mijn tanden uit! Zo gaat dit ook op voor sporten en dan vooral krachttraining. Naarmate we ouder worden verliest de huid haar elasticiteit en gaat meer rimpelen en eerder hangen. De spiermassa vermindert en dat kun je zien als je ouder wordt. Geen smeersel helpt daartegen, alleen krachttraining helpt! Als je wat jonger bent sta je daar niet zo bij stil. Juist dan levert proactief bezig zijn je heel veel op! Je veroudert vitaler en mooier! Bovendien hebben we vaak een verkeerd beeld bij slanker (willen) zijn. Strakker worden en zijn is het nieuwe vitaliteitsbeeld, dé nieuwe uitstraling! De nieuwe uitstraling is zelfacceptatie en je best doen er zo goed mogelijk uit te zien. Daar moet je in investeren. Investeren in jezelf!  

We trainen in een circuit vorm en wisselen af met diverse oefeningen. Vrouwen vinden samen in een groep met gelijkgestemden trainen het leukst. Natuurlijk is er altijd de drempel de eerste keer. Kán ik het wel, pas ik er wel bij, wat als ik het fout doe en kom ik wel goed over, zie ik  er niet raar uit, word ik wel geaccepteerd, zijn altijd de eerste drempels en gedachten waar je mee moet dealen als je aan iets nieuws begint. Maar laat dit je er niet van weerhouden om naar de slankere en fittere jij toe te stappen. Je bent niet de enige die het eng vindt om uit je comfortzone te stappen. Nee iedere vrouw vindt het een hele stap om te werken aan haar figuur in een openbare ruimte.  Je voelt je kwetsbaar en onzeker omdat je graag fitter wilt worden met het liefst een maatje kleiner. Nou welkom bij Julia want dat is waar iedereen bij Julia naar streeft!

Hoe ziet het sporten eruit?

Iedere ochtend en avond zijn er twee trainingsrondes van 45 minuten waarbij je in een groepje dames traint in een total body/figuurcorrectie circuit. Je hoeft je niet ongerust te maken of je de oefeningen wel kunt uitvoeren want het zijn makkelijke oefeningen die iedereen kan. Geen ingewikkelde choreografieën, geen apparaten die je moet instellen, geen danswedstijden, geen mooie pakjes. Je hoeft je niet te schamen voor je figuur want er zijn allemaal dames die voor hetzelfde doel komen en allemaal hier en daar wat overgewicht hebben of gewoon slanker en fitter willen blijven. Je hoeft je niet bekeken te voelen want je traint niet met mannen, alleen met dames die willen werken aan zichzelf. En als de tijdstippen je niet helemaal uitkomen....het is geen probleem als je wat later in het circuit invoegt, 5 minuten, 10 minuten of een half uur later, dat maakt niet uit. Als je het zelf geen probleem vindt om iets korter te trainen vinden wij dat ook geen probleem. Dus laat de tijdstippen geen heet hangijzer voor jou zijn om níet te starten. Want er is altijd wel een reden om niet te starten, maar geen reden om nooit te starten. 

Hoe train je?

Je traint in de afslankstudio in een uitgezet circuit, altijd in kleine groepjes, altijd mét lotgenoten, altijd mét begeleiding.Bewegingsprogramma BBB Boutique Circuit 

Iedere ochtend en avond 2 groepslessen/circuit ronden!!

Ook al kom je wat later binnen, je kunt altijd deelnemen aan het circuit!!


Maandag t/m Vrijdag

Ochtenden

08.00-08.45         BBB Boutique Circuit  (krachtoefeningen met haltertjes, steps, aerobics, buikspieren)

09.00-09.45          BBB Boutique Circuit

10.00 - 11.00            Vrije training

Avonden (behalve vrijdagavond)

18.00-18.45            BBB Boutique Circuit

19.00-19.45             BBB Boutique Circuit  

19.45-20.45           Vrije  trainingVrijdagavond                                     Bootcamp/HITT training van 18.00 - 18.45   Zaterdag en Zondag geslotenWat moet ik me bij zo'n les voorstellen?

De lessen zijn makkelijk, geen ingewikkelde choreografieën, geen zware oefeningen. Vind je het heel spannend? Kom dan tijdens het eerste uur 's morgens of 's avonds, dan is er extra veel aandacht voor jou en krijg je volop hulp bij de toestellen!


 

 

 

Contactgegevens

Bolster 6
9281 KK  HARKEMA

Tel: 06-52 34 33 47
E-mail:
Volg ons:

 
Button