Home  /  Blog  /  Wat is nu belangrijk voor jou?

Vorig item Volgend item

Wat is nu belangrijk voor jou?

26-05-2020


Wat is nu belangrijk voor jou? De wereld ligt stil. De trein die inmiddels een hogesnelheidslijn is geworden, is met de noodrem tot stilstand gekomen...

Wie stond aan het stuur? Onze portemonnee? Geld? Het kan niet anders dan dat we nu geconfronteerd worden met ons zelf. Wat wil  je nog doen met je leven als straks de wereld weer mag ontwaken, als we straks weer mogen hebben. Wordt het dan anders? Ik denk het wel, ik hoop het wel. 

In deze crisis wordt je gedwongen een reis naar jezelf, door jezelf te maken. Je denkt na over dingen waar je nooit eerder over hebt nagedacht. Je beseft opeens wat het aller belangrijkst is. Relaties, verbindingen met mensen om je heen. Familie, vrienden, de gemeenschap waar je echt op kunt rekenen. 

Want dat echt rekenen op elkaar, op jezelf is eigenlijk alles wat er echt toe doet. 

Julia de Clerck

Julia de Clerck

Mijn missie is jou helpen de beste versie van joú te ontdekken!

Recente Posts:

Afslanktraject

Já, ik wil nu alvast starten met mijn afslanktraject, ondanks de Coronacrisis! Zodra je je inschrijft ontvang je een link voor de Julia app (Virtuagym) en kun je een eetdagboek bijhouden waarbij Julia kan meekijken en je tips kan geven om het anders te doen als dat nodig is. Tevens ontvang je het E-Book, Slank met Julia inclusief 12 weekmenu's, gratis bij inschrijving!

Contactgegevens

Bolster 6
9281 KK  HARKEMA

Tel: 06-52 34 33 47
E-mail:
Volg ons:

 
Button