E-boek Slank met Julia 2

Slanker worden zonder hongerpijn- zelf aan de slag met gemakkelijke weekmenu's!

Een dieet programma met 12 weekmenu’s waarbij je afwisselend caloriearm en afwisselend koolhydraatarm eet. Dit dieet programma heeft al velen mensen geholpen in de afslankstrijd. Maar vooral ook rust gegeven. Rust in de zin dat je lichaam weer afvalt en rust omdat je niet meer geplaagd wordt door de honger.

Wil jij dit ook proberen en ontdekken dat je wél kunt afslanken zonder hongerpijn? Bestel dan hier mijn E-boek.

Let op: Dit e-boek is een digitaal product dat je na bestelling automatisch in per e-mail ontvangt. Het kan soms voorkomen dat je de e-mail niet ontvangt in je postvak-in. Controleer daarom eerst je SPAM-inbox.

Product:
E-boek Slank met Julia 2
14,95
Voorraad: 0

Al heel  jong was ik gefascineerd door eten en slank zijn.

Ik was nog maar 9 á 10 jaar oud toen ik mijn eerste dieet volgde.  Brood met sardientjes, dát was mijn ontbijt. Daarna volgde nog vele diëten. Alle boeken schafte ik aan. Alles probeerde ik uit. Zelfs pillen.

Mijn zelfvertrouwen was ook op dieet. Ik had een tekort. Iedere goeroe riep maar wat en ik geloofde het. Bij iedere keer dat ik faalde om het dieet vol te houden kelderde mijn zelfvertrouwen nog meer.

Totdat ik er achter kwam dat het volgen van een dieet wat bij je past je je juist zelfvertrouwen geeft. Luisteren naar wat je lichaam nodig heeft, voelen welke voedingsmiddelen passen en welke voedingsmiddelen je moe en uitgeput maken.

Ik zag een tendens van drie grote dieet stromen. Koolhydraatarm, caloriearm en de combinatie leer. In mijn twintig jaren praktijkervaring zag ik hoe bepaalde type lichaamsvormen het beste baat hadden bij één van die dieet stromen.

Ik geloof heilig in combinatie eten/diëten, zowel tijdens een maaltijd en ook als dieet.  Daarom werken zowel een koolhydraatarme als een vegetarisch dieet heel goed om mee af te slanken en fit te worden. In beide gevallen eet je je voeding in de juiste combinaties en laat je een bepaalde voedingsgroep uit je dieet. Dat maakt je slagingskans veel hoger. Simpel weg omdat je minder eten tegelijkertijd in je lichaam stopt en je voeding efficiënter verteerd wordt. 

Heel veel mensen zijn aan momenteel aan het struggelen met het uitzoeken van een dieet. Vragen zoals, “welk dieet moet ik volgen en past dit bij mijn gezin bij mijn levensstijl en dagelijks werk?”

”En hoe zit het met de honger?”

In mijn eigen dieetstrijd heb ik ontdekt dat het helemaal schrappen van bepaalde voedingsmiddelen niet voor mij werkt en zelfs eetbuien in de hand werkt. Ook merkte ik dat mijn lichaam lui werd in het afslanken omdat je te eenzijdig eet als je bepaalde keuzes maakt. Door je lichaam te prikkelen met wisselende maaltijden zowel koolhydraatarm als caloriearm, val je zelfs beter af en krijg je ook meer voedingsstoffen binnen omdat je niet meer zo eenzijdig eet.

Daarom heb ik een dieet programma ontwikkeld van 12 weekmenu’s waarbij je afwisselend caloriearm en afwisselend koolhydraatarm eet. Dit dieet programma heeft al velen mensen geholpen in de afslankstrijd. Maar vooral ook rust gegeven. Rust in de zin dat je lichaam weer afvalt en rust omdat je niet meer geplaagd wordt door de honger.

Let op: Dit e-boek is een digitaal product dat je na bestelling automatisch in per e-mail ontvangt. Het kan soms voorkomen dat je de e-mail niet ontvangt in je postvak-in. Controleer daarom eerst je SPAM-inbox.

Contactgegevens

Ruischerwaard 90
9734 CJ  Groningen

Tel: 06-52 34 33 47
E-mail:
Volg ons:

 
Button