Inspiratie & motivatie abonnement

De kosten bedragen éénmalig € 49,00 voor de eerste intake en vanaf € 10,99 per week. Dit wordt per 4 weken automatisch geïncasseerd.  Het abonnement kan iedere maand zonder moeite worden afgemeld.

Vroeger was ik zelf lid van een afslankclub. Dit vond ik zeer prettig en motiverend. Een aantal zaken miste ik wel. Dat kan ik nu zelf toevoegen in mijn eigen Leefstijl club. Na ruim 17 jaar een eigen sportschool te hebben gerund ben ik nu echt klaar om verder te gaan met mijn oorspronkelijke droom doel. Dit is het opzetten van een afslankclub met niet alleen praten over voeding maar juist ook praten over mindset. 

Mindset en eetgedrag coaching is 80% van je voedingsplan en als jij net zoals ik een echte dieet kenner bent dan weet je dat dit van belang is. 

Hier wil ik je graag bij helpen. Helpen met de valkuilen die altijd om de hoek komen kijken als je (weer) begint met een (dieet) plan. 

Ik kan me voorstellen dat je met de huidige economische malaise huiverig bent om een abonnement aan te gaan. 

Toch kan ik je gerust stellen.

Ik kan je helpen om efficiënt te kopen en te koken. Door de jaren heen heb ik veel geleerd over eet gedrag waardoor ik je juist meer zicht kan bieden op je blinde vlekken. We kunnen samen afspreken hoe lang je lid wilt zijn van de afslankclub zodat jij zelf baas blijft over je budget. 

Twee maanden, drie maanden, een half jaar tot een jaar, het is allemaal mogelijk en de keuze blijft bij jou. 

Wat ik je  kan bieden is een veilige omgeving  in huiselijke sfeer waarbij allerlei tips aan de orde komen. Tips zoals wat handig is om te eten als je het druk hebt, welke vervangende voedingsmiddelen je kunt nemen. Recepten en boodschappen tips. Budget tips en kook tips. 

Mindtips en eetgedragcoaching waarbij ik een stelling geef waar we samen over kunnen brainstormen. 

Dit allemaal onder het genot van een  kopje koffie of thee. 

Ik bied deze avonden op twee locaties. In Harkema op maandagavond vanaf 18.30 tot 20.00 en in Groningen op donderdagavond vanaf 18.30 tot 20.00. 

Wil je liever niet deelnemen aan de praatsessie? Dat kan uiteraard! Dan kom je gewoon wegen en stel je je vragen en ga je weer naar huis. 

Twijfel je nog? Bel me gerust op om samen te brainstormen. 

Jouw gegevens

Opmerkingen

Contactgegevens

Ruischerwaard 90
9734 CJ  Groningen

Tel: 06-52 34 33 47
E-mail:
Volg ons:

 
Button