Jouw keiharde werken wordt beloond!

Je bent echter nooit klaar met er goed uit

willen zien en voelen;

Nooit klaar met de beste versie van jezelf;

Nooit klaar om het op te geven;

Nooit klaar om te zijn wie jij wilt zijn!

Zo dankbaar om jou te zien bloeien tot de

échte jij!

Metamorfoses

Klara van der Velde

Hallo, ik ben Klara van der Velde uit Opende. Vorig augustus heb ik besloten iets te gaan doen aan mijn gewicht, maar wat? Via vrienden, buren ed. hoorde ik al goede berichten over Julia uit Harkema. Ik heb een afspraak gemaakt met Julia en ben in september 2014 begonnen met 2x in de week steps en het volgen van Julia?s weekmenu.

Lees meer

Wietske Koopmans

Wietske Koopmans is 31 kilo afgeslankt met behulp van de weekmenu?s en de groepslessen bij Julia! Na mijn zwangerschap was ik veel aangekomen en heb daarom besloten bij Julia te gaan sporten en afslanken. Ik ben heel blij met mijn resultaat en sport nog steeds bij Julia om mijn gewicht te onderhouden!

Lees meer

Alie Dijkstra

Hallo mijn naam is Alie Dijkstra, ben 25 jaar jong en woon samen met mijn partner en dochter Lisanne in Twijzelerheide. Verder ben ik werkzaam bij Dijkstra Mode in Veenwouden. Ik heb al sinds mijn 8e jaar last van overgewicht en was iemand die wel werd buitengesloten i.v.m mijn overgewicht, iets wat ontzettend veel pijn doet.

Lees meer

Femke Bremer

Hallo hallo, Julia vroeg mij of ik een stukje zou willen schrijven voor dit boekje over mijn ervaring. Ik zal dit proberen. Begin januari 2012 dacht en nu is het klaar, ik wil niet langer ‘dik’ zijn, en ben gaan zoeken, naar ervaringen met Julia.

Lees meer

Rommie Vietmeijer-Boersma

Het is inmiddels al weer enkele jaren geleden dat ik geen zin meer had in mijn overgewicht. Het is namelijk een feit dat je met veel overgewicht geen leuke, betaalbare kleding kunt krijgen. Dit ergerde me mateloos als ik weer eens om nieuwe kleding moest.

Lees meer

Lianne Hoving

De allereerste keer dat Lianne bij Julia kwam was eigenlijk min of meer door toedoen van haar moeder. Haar moeder Jenny, die inmiddels zo’n 30 kilo kwijt is bij Julia, maakte zich ongerust over Lianne. En welke moeder doet dat niet.

Lees meer