Femke Bremer

Hallo hallo

Julia vroeg mij of ik een stukje zou willen schrijven voor dit boekje over mijn ervaring.

Ik zal dit proberen.

Begin januari 2012 dacht en nu is het klaar, ik wil niet langer ‘dik’ zijn, en ben gaan zoeken, naar ervaringen met Julia. Had her en der al het een en ander gehoord, toen op waldnet vele verhalen gelezen. Dit was op zondag avond  8januari, ik was er echt zo klaar mee. Heb meteen maandagochtend 9januari gebeld en kon op dinsdag 10 januari op intake komen. Heel zenuwachting ging ik heen, maar het was daar zo leuk!! Werd heel hartelijk ontvangen, en voelde me meteen thuis.

We hebben het erover gehad wat ik zou willen en ik had in mijn hoofd, over 10 weken ga ik trouwen en wil dan 10 kilo lichter zijn. Ik had op de site gelezen dat er ook een 10 weken programma was, maar uiteindelijk bleek het voordeliger te zijn om met de 12 weekse cursus die donderdag 12 januari van start zou gaan mee te doen, dan doe je het met een clubje meiden met allemaal het doel afvallen en dit is erg motiverend.

De eerste donderdag was ook weer spannend, een hele club meiden/dames die elkaar al kenden van voetbal en via, via, zat ik daar als vreemde eend tussen, maar t werd al snel vertrouwd, en hadden veel steun aan elkaar, we werden echt afvalbuddy’s.

De kilo’s vlogen eraf, ik ging 1 tot 3 keer per week sporten, deed ernaast thuis ook nog aan crosstrainen, dus was echt fanatiek bezig en dit voelde erg goed. Onze trouwdag kwam steeds dichter bij, en na 5 a 6 week was de eerste 10kilo eraf dus helemaal fijn. Dus dacht dan moet de 20 ook lukken. 2 week voor mijn grote dag mn trouwjurk nog eens gepast en toen bleek er mocht niet te veel meer af anders was de jurk echt te groot, dus toen even iets rustiger aan maar toch ook niet te veel verslappen, op 25 maart de avond voor DE dag was ik 17kilo afgevallen. HELEMAAL SUPER!!! Maar de cursus ging nog 3 week door dus de draad weer opgepakt en op 12 april was ik 20,3 kilo afgevallen, en daarmee de winnaar van een bowling bon voor 6 personen bij de bowling in drachten, en een fotoshoot. Dus mijn doorzetten is echt beloond.

Daarna werd het wel moeilijk om in dezelfde drive door te gaan, ons clubje ging niet door, en er donderdagavond vaak alleen. Bleef wel gemotiveerd, en m’n mannetje thuis deed ook mee, maar toch ging t daarna niet zo snel meer, ook wel logisch gezien het resultaat wat ik bereikt had.

Op 1 september, toen 27,5 kilo lichter, kreeg ik met nog 2 dames een metamorfose fotoshoot, de donderdag ervoor eerst naar de kapper heerlijk een nieuwe coupe, en daarna door naar drachten waar ik bij BOETYK kleding mocht uitzoeken voor de shoot. Zaterdag ochtend 9uur bij de sportschool werden we mooi opgemaakt en de haren super gedaan en daarna de shoot met Pe Chan, zoo leuk om te doen en het resultaat mag er zijn ben er zo trots.

Ik sport nog steeds 1 a 2 keer per week, crosstrainen thuis blijft er nu wat bij, maar ik ben intussen 30 kilo afgevallen, en wil nog 10 kilo eraf zien te krijgen, ondanks dat ik nu al best tevreden kan zijn en ook wel ben.

Ik ben van kleding maat 52/54 naar kleding maat 44 gegaan of eigenlijk tussen de 42 en 44. 42 past nog net niet maar 44 is wat te groot en maat 43 bestaat helaas niet. Maar in inch maten is de 33 er wel en die past perfect.

Maar mijn resultaat is na bijna 1jaar 30kilo lichter, dit had ik vorig jaar alleen maar durven dromen. En ben zo HAPPY en TROTS met/op mezelf, kan kleren kopen die ik echt LEUK vind, en niet omdat dit het enige is wat me past. Heb nu een mooie kleurrijke garderobe in mijn kast, en draag zelf een kort rokje met panty en laarzen. Mijn vriendin (al 15jaar) stond versteld die zei Femke wat zie jij er goed uit je straalt en…… je draagt een mini rokje staat je super goed! Nou ik glom van trots!

Dankzij Julia ben ik gewoon 30kilo lichter, en hier ben ik haar heel erg dankbaar voor. En af en toe als ik even niet wist wat ik moest of een dipje had, heb ik een sms gestuurd en door een reactie terug kon ik er weer even tegenaan, zo fijn.

OP NAAR DE LAATSTE 10 KILO!!!

En Julia nogmaals heel erg bedankt, je bent een topper!


Contactgegevens

Bolster 6
9281 KK  HARKEMA

Tel: 06-52 34 33 47
E-mail:
Volg ons:

 
Button