Mijn missie is jou helpen de beste versie van joú te ontdekken!

Over Julia

Als jong meisje had ik al last van overgewicht en zette mezelf op mijn eerste dieet toen ik 11 jaar was. Na jarenlange strijd  van vermagerings diëten en binge eating kwam ik tot de ontdekking dat je ook kon diëten zonder honger te lijden en dat op gewicht blijven met meerdere facetten te maken heeft niet alleen diëten maar voornamelijk ook je interne gedachten gang, je eigenwaarde, je metabolisme en beweging. Nu moet ik heel eerlijk zijn, ik haatte het fenomeen sportschool. Dat was voor mij een plek waar strakke en slanke mensen sporten die te zware mensen na keken en beoordeelden op hun uiterlijk. Ook het intensieve sporten, terwijl je kampt met behoorlijk overgewicht, hield mij tegen om me aan te melden bij een ‘normale’  sportschool.

Afslankclubs waren er wel maar de combi, afslankclub én een sportschool voor mensen met overgewicht of mensen die hun gewicht stabiel wilden houden waren er niet.

Zodoende heb ik Afslankinstituut Julia ontworpen. Een instituut waar je recreatief kunt sporten en/of onder begeleiding kunt afslanken.

Mensen persoonlijk begeleiden is mijn passie. Niets is mooier dan iemand te zien opbloeien tot de persoon die je zelf wilt zijn, een slankere jij met nieuwe iedeeën over jezelf en betere handvaten om je gewicht én je figuur onder controle te houden.

Na veel vallen en weer opstaan is het mij gelukt om  mijn eetstoornis te overwinnen en 45 kilo af te vallen op een gezonde en evenwichtige manier en weet ik inmiddels welke valkuilen tijdens een afslanktraject kunnen gaan spelen en jou kunnen saboteren.

Graag wil ik je helpen en samen met jou de uitdaging aan  gaan naar een slankere en strakkere jij!

Waarom Julia

  • Bij Julia krijg je veel aandacht, persoonlijke begeleiding en échte steun in de rug!
  • Bij Julia kun je in een veilige en laagdrempelige omgeving werken aan je conditie en gewicht onder begeleiding van trainsters en trainers die zelf ervaring hebben met overgewicht en afvallen!
  • Bij Julia volg je leuke pittige groepslessen met veel BBBB oefeningen speciaal voor jouw moeilijke zones! Bij Julia train je onder begeleiding in de personal trainings ruimte (wij zijn geen gewone sportschool).
  • Bij Julia heb je een gewichtsconsulent, afslankbegeleiding en veilige sportclub in één voor een vast  bedrag.
  • Bij Julia trainen er geen krachtpatsers maar train je met lot genoten die ook graag een paar kilo minder willen of gewoon hun figuur willen onderhouden.
  • Bij Julia heb je geen algemene douche maar privé douches.
  • Bij Julia wordt je altijd geholpen als je vastloopt met je dieet of motivatie!
  • Bij Julia train je niet in een normale sportschool maar in een veilige personal trainingsruimte die niet overvol is.

Welke voordelen biedt een abonnement bij Julia?

Train je nu bij een normale sportschool én bezoek je een gewichtsconsulent, of een slankclub?

Dat hoeft niet meer met het alles in één concept bij Julia. Met het figuurcorrectieabonnement volg je de cursus, sport je onbeperkt, weeg je iedere week en ontvang je het weekmenu boordevol leuke en lekkere maaltijden waar je ook nog mee zult afvallen!

We leven in een dure tijd. Zorgverzekeraars worden alsmaar duurder, de dagelijkse boodschappen worden duurder. Door actief te sporten en op je voeding te letten bespaar je op de lange termijn op je zorgverzekeringskosten. Het eigen risico wordt steeds hoger, dit betekent dat je alle zorgkosten tot een bepaald bedrag zelf moet betalen. Op ongezond leefgedrag wordt steeds meer gelet en zelfs afgestraft met premieverhogingen. De verwachting is dat premies in de toekomst steeds meer afhankelijk worden gesteld van de gezondheidssituatie van de cliënt. Verder bespaar je direct op je boodschappen! Je koopt veel minder koekjes, snoep, chips en frisdranken. Als het hele gezin zich aan de weekmenu’s houdt, wordt er flink bespaard op het boodschappenbudget!

Kortom, actief sporten en gezond leven wordt volop gestimuleerd door de overheid, zorgverzekeraars en werkgevers en zal in de toekomst steeds meer beloond gaan worden!

Bovendien zul je je binnen afzienbare tijd snel een stuk fitter voelen. Je zult je zelfs afvragen waarom je niet eerder bent gaan sporten. Maar het is gewoon een feit dat als je in een negatieve spiraal zit, sporten het laatste is waar je hoofd naar staat. ’s Avonds thuis voor de buis en op de bank blijven zitten is ongeveer het enige waar je dan nog energie voor hebt.

Zodra je begint aan de positieve spiraal door te bewegen en af te vallen zul je je geestelijk en lichamelijk een stuk beter voelen en wordt de negatieve spiraal van een ongezond leefpatroon, doorbroken.

Contactgegevens

Ruischerwaard 90
9734 CJ  Groningen

Tel: 06-52 34 33 47
E-mail:
Volg ons:

 
Button