Home  /  Blog  /  Persoonlijke begeleiding bij het afslanken

Vorig item Volgend item

Persoonlijke begeleiding van Julia

21-10-2020


Persoonlijke begeleiding bij het afvallen

Regelmatig hoor ik van dames die bij mij sporten dat ze het sporten geweldig vinden maar dat het afvallen nog niet lukt.  Het is dan lastig om de puntjes op de i te zetten. De wil is er wel maar het “doen” is er niet.  Dat niet kunnen “doen” veroorzaakt de weerstand. Zodra die weerstand er is heb je eigenlijk extra hulp in de vorm van aandacht nodig. Sparren over je eetpatroon, sparren over hoe je de dingen anders kan doen. Je laten inzien dat je een groter gelegen doel voor ogen hebt maar dat je het “te groot” maakt. Dat maakt dat  het dan niet wil lukken. Je hebt naast een doel een plan nodig. Een soort van meervoudig stappenplan die je helpen náár je doel. Dus je moet het kleiner maken. Niet te groot!

Daar gaat het vaak mis. Je ziet alleen het grotere plaatje, niet hóe je er moet komen.

Een stappenplan, een weekplanning, structuur in je eetpatroon en je dieet mindset. Je dieet mindset kan vol met overtuigingen zitten waarom het je niet kan gaan lukken. Dit is een mijnenveld in je eigen gedachten. En zodra je óp een mijn staat……dan stagneer je en kom je niet verder!

Het is daarom niet meer dan logisch dat het af en toe niet wil lukken en dat je het zelf niet ziet.

Even de volle focus op je voeding, je gewicht, een stappenplan, de structuur pakken. Kleine aanpassingen in je voedingspatroon zorgen al voor grote veranderingen en de motivatie naar doorzetten en vasthouden.

Zo kan het zijn dat je in de gekkigheid omdat je het niet weet, rare kuren gaat uitproberen, van alles naar niets eten omdat je in de frustratie vastzit van je eigen weerstand.

Hoe fijn kan het dan zijn als je een coach hebt die je een spiegel voorhoudt? Alleen dan kom je vaak in de eerste versnelling. Anders blijf je dralen!

Spreekt dit je aan en wil je ook verder komen naar de volgende versnelling en meer hulp? Klik dan mijn abonnement “Personal Coaching” aan en ik neem contact met je op!

Wat krijg je als je bij mij thuis in de praktijk komt?

Samen zetten we de puntjes op de i. We kijken naar je eetpatroon, je structuur, je dieet mindset, je valkuilen en maken een stappenplan. Je leert hoe je je eigen weekmenu moet maken, invullen en uitvoeren. Je leert hoe je met je valkuilen kunt omgaan. Je leert hoe je in je gezinssituatie aan je eigen voedingspatroon kunt houden. En je leert veel over persoonlijk leiderschap. Hoe kun je trouw blijven aan jezelf, hoe ga je om met jezelf én met anderen. Hoe bouw je echt zelfvertrouwen op waardoor je je niet meer hoeft te overeten. Afvallen is niet alleen minder eten, anders eten maar ook anders denken en leren leven.

Afvallen is wel simpel maar simpel is alleen makkelijk als je de juiste regels leert kennen!
Julia de Clerck

Julia de Clerck

Mijn missie is jou helpen de beste versie van joú te ontdekken!

Recente Posts:


Ja, ik wil meer informatie over persoonlijke begeleiding;

Contactgegevens

Bolster 6
9281 KK  HARKEMA

Tel: 06-52 34 33 47
E-mail:
Volg ons:

 
Button